Pilgrimët mblidhen në tempullin e Hazrat-e Abbas në qytetin qendror dhe të shenjtë të Irakut në Karbala më 30 tetor 2018, gjatë Arba'een, i cili shënon ditën e 40 pas përvjetorit të Ashures, kur nipi i Profetit Muhamed, Imam Husseini (PBUH) u martirizua në shekullin e shtatë