Një nënë me beben në krah i ka shpëtuar aksidentit kur i shmanget për pak centimetra goditjes nga kamioni i sapo aksidentuar.

Në videon e incizuar përmes kamerës së një veture, shihet një grua në Vietnam që vrapon pasi vëren se kamioni kishte humbur kontrollin dhe po shkonte në drejtim të veturës së saj.