Një aksident i tmerrshëm fatmirësisht është evituar për pak centimetra, nga aftësia e shoferit dhe gjakftohtësia e tij
 

Një aksident i tmerrshëm fatmirësisht është evituar për pak centimetra, nga aftësia e shoferit dhe gjakftohtësia e tij

Incidenti që shihni në këtë video ka ndodhur pranë digës së Ituango, në Kolumbi.

Pamjet e xhiruara nga lart dhe të publikuara në Twitter dhe Facebook tregojnë lëvizjen e mjetit dhe rrëshqitjen e tij pak centimetra nga gremina.

Sipas mediave lokale, në bord nuk kishte asnjë pasagjer në momentin e aksidentit.

Videoja është regjistruar gjatë rrugës së digës Ituango, ku në fillim niveli i lumit Cauca ka detyruar qindra persona të lënë banesat e tyre.

https://www.facebook.com/Ituango1/videos/788325721520729/