Ky grup nga Oklahoma do të mbajë koncerte në tërë Kosovën Interpretuesit amerikanë të folk muzikës, “Kyle Dillingham & Horseshoe Road”, janë duke vizituar Kosovën në kuadër të një programi të mbështetur nga Ambasada e SHBA-ve në Prishtinë në partneritet me Zërat e Amerikës – Muzika Amerikane Jashtë Vendit. Nga dje deri më 8 prill ky grup nga Oklahoma do të mbajë koncerte publike dhe punëtori për nxënës në tërë Kosovën. Aktivitetet e tyre përfshijnë edhe një koncert të caktuar për sot duke filluar nga ora Qendra e Prizrenit, “Sheshi i Lidhjes”,rtv21.