Shoqata AUTIZMI në bashkëpunim me Autism Azure ka organizuar koncert argëtues familjar, me ç'rast fton të gjithë prindërit, psikologët, logopedët dhe akterë të tjerë të marrin pjesë në koncertin e dytë familjar me rradhë për Autizëm. Pjesë kryesore e këtij koncerti do të jetë Stephen Prusman, Pianist me famë ndëkombëtare, njëherësh edhe prind i një fëmijut me Autizëm dhe Sihana Badivuku, Violiniste.

Koncerti mbahet këtë të diel më 17/03/2019 nga ora 17.00-18.00.

Po ashtu organizatorët e kësaj Shoqate kanë njoftuar se mund të marrin pjesë edhe fëmijët.