Adhuruesit e pomfritit e dinë që ai duhet patjetër të ketë saktësisht dozë të caktuar kërcëlluese nga jashtë, si edhe butësi nga brenda.
 

Pra, e gjitha që ju nevojitet janë patatet dhe vaji i bimëve.

Sipas udhëzimeve të Honey Kitchen, patatet fërgohen në dy runde, derisa midis rundeve nevojitet kohë për ftohje.

Më parë pataten duhet prerë në feta të trasha 2 cm para se t’i zhytni në ujë.

Ujin nxeheni derisa të vlojë dhe në të qiteni pataten e papjekur dhe pastaj zvogëloni zjarrin në mënyrë që të vlojë nga pak derisa të zbuten.

Sipas udhëzimeve të Honey Kitchen, patatet fërgohen në dy runde, derisa midis rundeve nevojitet kohë për ftohje.

Më parë pataten duhet prerë në feta të trasha 2 cm para se t’i zhytni në ujë.

Ujin nxeheni derisa të vlojë dhe në të qiteni pataten e papjekur dhe pastaj zvogëloni zjarrin në mënyrë që të vlojë nga pak derisa të zbuten.