Me siguri nuk jeni gjithmonë të kënaqur me cilësinë e mishit të cilin e keni blerë, aq më parë që atë do ta vëreni pasi që ta “shtypni” për të bërë do farë bërxollash Mishi ju duket i fortë dhe i ashpër dhe brengoseni që do të jetë i tillë edhe kur të zihet dhe […]

Më shumë