Edhe pse rukola ka shije të hidhur, konsiderohet që është afrodiziak i vërtetë, mirëpo shkëlqyeshëm shkon me pemë të cilat sallatës i japin notë të ëmbël Rukola konsiderohet një nga ushqimet me më shumë vlera ushqyese që mund të hani. Ajo është e pasur me shumë kalcium, Vitaminë A, Vitaminë C, Vitaminë K dhe hekur. […]

Më shumë