Andriy Kolpakov, i akuzuar për sulme masive në restorante, kazino dhe kompani të tjera në 47 vende shtete, u ekstradua në Shtetet e Bashkuara për t’u përballur me akuza.

Kolpakov u shfaq së pari në gjykatën federale në Seattle, pasi u ekstradua nga Spanja.

Ai nuk u vetëdeklarua për akuza për hakmarrje, mashtrim dhe vjedhje identiteti.

Ndryshe, hakeri ukrainas akuzohet për vjedhje të 15 milionë dollarësh.