Përdorimi i eksplozivit kërkon shumë ushtrime dhe koncentrim, por ky ushtar kinez si duke nuk e kishte ditën...

Ushtari gjuan bombën, e ajo i kthehet si bumerang

Gjatë ushtrimit në një poligon ushtarak në qytetin kinez Harbin, një ushtar pas udhëzimeve të cilat i morri nga instruktori tentoi ta gjuaj bombën përtej murit të betonit.

Ushtari, me siguri në ndikimin e frikës apo diçka tjetër ishte në pyetje, në vend se ta gjuaj bombën përtej murit në kanal, e goditi murin dhe kështu eksplozivi u gjend në afërsi të tyre.

Për fat, instruktori reagoi shpejtë dhe bashkë me ushtarin kërceu në një vrimë të dizajnuar për raste të incidenteve.