Një zjarr i madh ka shpërthyer në veri të Los Angeles-it, i cili ende vazhdon të zgjerohet në përmasa.
 

Një zjarr i madh ka shpërthyer në veri të Los Angeles-it, i cili ende vazhdon të zgjerohet në përmasa.

Zgjerimi i zjarrit është shkaktuar nga erëra të forta përgjatë zonave bregdetare. Zjarri i zgjeruar në zonën e Thousand Oaks, i ka detyruar autoritetet që të largojnë 75 mijë njerëz nga zona e banuar.

Po boshatisen gjithashtu edhe qytete të tjera, mes të cilëve Calabasas dhe Malibu, qytete gjithashtu shumë të frekuentuar nga kategoria VIP.

Një tjetër zjarr i përmasave të mëdha ka shpërthyer edhe në Kaliforni, duke gllabëruar qindra hektarë tokë.