Në Prizren është njoftuar se  ditën e djeshme në lagjen Dardania është gjetur një mjet i dyshuar shpërthyes.

Njësitët përkatës policore  kanë lokalizuar  dhe siguruar vendin e ngjarjes , njësiti për demunum i “EOD” nga FSK-ja , në mënyrë të sigurtë kanë tërhequr mjetin e dyshuar shpërthyes, njofton raporti policor.