Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve njofton se deri në ora 15:00 të drejtën e tyre të votës e kanë shfrytëzuar 30.35% e votuesve.

Jehona më e madhe e votuesve është regjistruar në Demir Kapi (49.17%), Kriva Pallankë, Krushevë, Makendoski Brod.

Jehona më e ulët regjistrohet në Bogovinë (10.49%), Zhelinë dhe Qendër Zhupë.