Kryeministrja serbe Ana Brnabiç po fsheh thellë jetën e saj private, veçanërisht për faktin sepse ajo publikisht pranoi orientimin e saj seksual, duke pohuar se është lesbike.
 

Sikurse është mësuar, ajo shpesh udhëton për në Krku, në Stari Baski, ku ka lindur gjyshi i saj, Anton.

Edhe këtë vit kryeministrja e Brnabiç ishte larg syrit publik, për shkak se kishte shkuar në Krku. Por kohë më parë, interneti ka qenë i mbushur me fotografinë e saj në bikini, që morën gjithë vëmendjen e njerëzve.

Fotografia është disi e vjetër, diku rreth viteve 2010, dhe është shkrepur pikërisht në Krku.

Tashmë kryeministrja e Serbisë dhe partnerja e saj, Milica Durdiç kanë katër muaj, që janë bërë prindër të një djali.