"

Po vazhdojnë reagimet dhe opinionet e personaliteteve të ndryshme vendore e ndërkombëtare lidhur me zhvillimet aktuale që kanë të bëjnë me aktakuzat e Speciales ndaj ish-liderëve të U\u00c7K-së. Kështu, ish-komandanti Suprem i Forcave të Armatosura të NATO-s, gjenerali Wesley Clark, i cili kishte udhëhequr fushatën e bombardimeve, ndaj caqeve serbe në vitin 1999, ka deklaruar […]\n

The post Wesley Clark: Aktakuzat e Speciales pengojnë ecjen para të Kosovës appeared first on Gazeta Express.\n" Më shumë