Brenda 24 orëve në Kosovës ka ndodhur  43 aksidente trafikut, prej tyre një aksident me fatalitet, 22 aksidente pa të lënduar dhe 20 aksidente me të lënduar, thuhet në njoftimin e policisë.

Policia e trafikut rrugorë ka shqiptuar 1333 tiketa brenda ketyre24 orëve. Kurse ka arrestuar 24 persona, 14 të tjerë janë në mbajtje dhe dy të tjerë në vuajtje të dënimit.