Njësia Speciale e Policisë së Kosovës ka zhvilluar në orët e hershme të mëngjesit të sotshëm aksion në Mitrovicën e Veriut
 

Njësia Speciale e Policisë së Kosovës ka zhvilluar në orët e hershme të mëngjesit të sotshëm aksion në Mitrovicën e Veriut

Raportohet se janë arrestuar katër të dyshuar, kurse burime të pakonfirmuara thonë se arrestimet kanë të bëjnë me vrasjen e Ivanoviqit.

Dy nga të arrestuarit mësohet se janë Dragisha Markoviq dhe Marko Rashiq.