Ka ndërruar jetë në QKUK edhe personi i katërt si pasojë e lëndimeve të marra në aksident trafiku që ndodhi me datën 26 korrik në fshatin Bërnjak të Rahovecit.

Personi i katërt i vdekur në këtë aksident është Samir Lama, 31-vjeçar. Në këtë aksident kishte humbur jetën edhe babai i 31-vjeçarit, Hilmi Lama.

Ditën e aksidentit kishin vdekur dy persona dhe katër të tjerë kishin mbetur të lënduar.

Mospërshtatja e shpejtësisë dhe tejkalimi në mënyrë të pasigurt dyshohet të ketë ardh deri te aksidenti mes dy veturave.