Deputetja e Parlamentit të Kosovës Mimoza Kusari Lila ka reaguar për sulmit ndaj besimtarëve musliman në Zelandën e Re.

 

Postimi I plotë.

"E shokuar dhe e tmerruar nga sulmi i tmerrshëm terrorist gjatë faljes së Xhumasë në Kristqurq, Zelandë të Re. 

Lutjet dhe mendimet tona janë me familjet e viktimave dhe atyre të lënduarve. 

Ngushëllime gjithë popullit të Zelandës për këtë tragjedi! 

Kjo ditë e zezë nuk do të jetë hije në vlerat dhe besimin e gjithë atyre që jetojnë në Zelandë të re."