Dje në Gjakovë ka ndodhur një aksident komunikacioni me lëndime të rënda trupore. Sipas policisë, aksidenti ka ndodhur si pasojë e pakudjesisë së drejtuesit të motorit. “Raportohet se i dyshuari mashkull derisa po drejtonte motorin e tij duke mos iu përshtatur kushteve të rrugës, e cila ishte e shtruar me zhavorr, është rrëzuar dhe në pamundësi ndalje në afërsi të rrugës ka dalë në anën tjetër të rrugës dhe është përplasur në një veturë”, bëhet e ditur në raportinë e policisë. Drjetuesi i motorit ka pranur tretman mjekësor.

Siç raportohet, aksidenti ka ndodhur rreth orës 18:40. /21Media