Një person ka raportuar në Policinë e Kosovës se një femër është dhunuar nga disa persona.

Ankuesi mashkull ka thënë se një femër nën kërcënim dhe pa dëshirën e saj kishte kryer marrëdhënie seksuale me të dyshuarit. Rasti ka ndodhur në Klinë me datën 12 gusht.

Në raportin e policisë thuhet se me vendim të prokurorit i dyshuari është arrestuar dhe dërguar në mbajtje.