Seanca e Kuvendit të Kosovës e cila në rend të ditës kishte 22 pika, është shtyrë për ditën e nesërme në orën 10.
 

Seanca e Kuvendit të Kosovës e cila në rend të ditës kishte 22 pika, është shtyrë për ditën e nesërme në orën 10.

Kështu ka bërë të ditur kryeparlamentari, Kadri Veseli para deputetëve të cilët ishin të pranishëm në këtë seancë.

Seancën paraprakisht e kishin bojkotuar dy partitë opozitare, Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvendosje. Përndryshe, edhe deputetët e subjektit Alternativa kishin bërë të ditur se nuk do të marrin pjesë në këtë seancë