Filmi ka premierën botërore më 26 prill Dje janë publikuar pamjet e para të filmit Avengers: End Game. Një muaj para premierës botërore, Marvel ka publikuar posteret e personazheve që zyrtarisht zbulojnë se kush do të mbijetojë në ngjarjet e Avengers: Infinity War – dhe kush jo, transmeton rtv21.tv Në këtë film do të luajnë emra të njohur, si: Bradley Cooper, Brie Larson, Scarlett Johansson, Winston Duke, Tom Holland, e shumë emra të tjerë. Posteri dhe disa nga personazhet e filmit:

Njofton,rtv21