Camilo Cabello ka thyer një rekord në Spotify!

Këngëtarja 21-vjeçare u bë artistja e parë femër që ka një këngë që u dëgjua 1 miliard herë në këtë kanal.

‘Havana’ është dëgjuar më shumë se një miliard herë në Spotify.

Lajmit iu gëzua kënëgtarja dhe për këtë shkak doli në Twitter për të shprehur lumturinë.