Këtë vit Jonida Maliqi do ta prezantojë Shqipërinë në “Eurovision” me këngën “Ktheju tokës”, të cilën do ta këndojë në shqip. Maliqi do të performojë në natën e dytë gjysmë finale më 16 maj dhe do të jetë e 14-ta në radhë . Tema kryesore e këngës është migrimi, dedikim për gjithë shqiptarët që kanë jetojnë nëpër botë. “Ktheju tokës”, është vizuealizuar me videoklip me 10 mars të këtij viti./21Media