Është publikuar më në fund klipi i shumëpritur i motrave Istrefi.

Era dhe Nora kishin njoftuar datën 19 prill si ditën e publikimit të videokilipit ani pse kënga ishte publikur javë me herët.

Në njërën nga skenat, Nora dhe Era shihen të lidhura prej gërsheti.