Që nga viti 2015, The Weekend dhe Bella Hadid janë ndër qiftet me të përfolura, pasi një viti ndarje ata përseri u bashkuan.
 

Që nga viti 2015, The Weekend dhe Bella Hadid janë  ndër qiftet me të përfolura, pasi një viti ndarje ata përseri u bashkuan.

Dhe tani, që nga rikthimi i tyre pas gati 1 vit ndarje, çifti nuk ngurron që ti shprehë dashurinë njëri-tjetrit kudo.

Këngëtari i bëri një serenatë supermodeles përpara të gjithëve. Ndërsa ishte në skenë , The Weeknd i kushtoi këngën dashurisë së tij Bella që ndodhej në mesin e fansave, ku këta të fundit dëshmuan çastin romantik në koncertin e mbajtur Tesfaye në Toronto.