Edhe pse ende s’i ka mbushur një muaj jetë, vajza e Mozzikut dhe Loredanës realizon fotosesionin e parë.

Ajo është fotografuar, e shtrirë përreth disa trëndafilave.

Madje, vajzës së iftit të njohur kosovar, ia kanë hapur kohë më parë edhe një llogari në rrjetin social Instagram.