Fama e Taynës dhe muzika e saj ka tejkaluar kufinjtë shqiptarë sa duket që edhe futbollisti i famshëm i Borussia Dortmund, Mahmoud Dahoud është fiksuar pas saj.

Ai ka publikuar në Instastory një video të realizuar gjatë pushimeve dhe në sfond dëgjohet“Pow Pow”. Dahoud i ka bërë tag Taynës dhe ajo e ka ripostuar duke e falenderuar futbollistin.