Prej kohësh ne media është përfolur se çifti i shumëpërfolur, Hailey Baldwin dhe Justin Bieber janë martuar në fshehtësi. Rreth këtyre lajmeve dyshja ka preferuar të mos japin asnjë deklaratë publike
 

Prej kohësh ne media është përfolur se çifti i shumëpërfolur, Hailey Baldwin dhe Justin Bieber janë martuar në fshehtësi. Rreth këtyre lajmeve dyshja ka preferuar të mos japin asnjë deklaratë publike

Së fundmi është vënë re se Hailey ka ndryshuar mbiemrin në ‘Instagramin’ e saj. Ajo ka hequr mbiemrin Baldwin dhe e ka zëvendësuar me Bieber.