Reperi Seven Saraqi  i ka prishur marrëdhëniet  me Noizy-n, me të cilin ka pasur jo vetëm shoqëri por edhe bashkëpunime në projekte muzikore. Problemi qëndron tek një bashkëpunim mes tyre me titull “Si me kon zezake”, publikuar me 29 korrik 2015. Sipas Seven, Noizy ka kërkuar që të hiqet nga “Youtubi” kënga, e cila numëron rreth 5.8 milionë klikime. Saraqi sqaron se ishte vetë reperi  që kishte shprehur dëshirën për të qënë pjesë e këngës, pasi e dinte se do të kishte shumë sukses.

 

Duket ky vendim nga Noziy është ardhur pas publikimit të këngës së Seven Saraqit dhe Don Phenom.