Bebe Rexha është beqare dhe këtë fakt e tregon në çdo moment.
 

Bebe Rexha është beqare dhe këtë fakt e tregon në çdo moment.

Ndërsa këngëtarja me origjinë shqiptare ka treguar arsyen pse ka vendosur të jetë vetëm.

Ajo ka publikuar një foto në Instagram ndërsa hyn në aeroplan dhe shkruan: “Nuk kam nevojë për një mashkull. I paguaj vetë të gjitha.”

Bebe ka zgjedhur që të jetë e pavaruar dhe të mos mbështet tek asnjë mashkull për të ndërtuar jetën e saj.