Kjo këngëtare e re u bë e famshme shumë shpejt. Tayna është pothuajse edhe arsyeja pse nisi debati për censurimin e këngëve që e përmendin drogën.

Për InDoks ajo e ka një përgjigje për këtë punë.

Ajo pos që nuk pret që mund të ndalohen këngët rep ku përmendet droga, dhe dukurit të tjera, thotë që natyra e kësaj muzike është  e tillë.