Reperja e njohur Tayna është një nga artistet më të pëlqyer kohët e fundit.

Në një kohë shumë të shkurtër ajo u kthye në këngëtaren e preferuar të publikut dhe tashmë po shijon suksesin e saj jo vetëm në vendin tonë por edhe jashtë.

Gjithashtu reperja  është shumë aktive në rrjetet sociale ku publikon foto e video të ndryshme për ndjekësit e saj me të cilët komunikon shpesh.

Mirëpo ditën e sotme ka marrë një koment të pazakontë, ku një person shkruan se është 65 vjec dhe kërkon nuse në moshë të re, si dhe shkruan që është i mirë në seks.

Tayna nuk e ka anashkaluar këtë koment dhe i ka kthyer duke i shkruar: “Zoti të udhëzoftë o mixh (që do të thotë xhaxha)”.