Familja Kardashian-West është zgjeruar që nga ardhja në jetë e vajzëes North në 2013-ën dhe së fundi çifti mirëpriti fëmijën e tretë, Chicago.
 

Familja Kardashian-West është zgjeruar që nga ardhja në jetë e vajzëes North në 2013-ën dhe së fundi çifti mirëpriti fëmijën e tretë, Chicago.

Por për Kanye kjo nuk është e mjaftueshme. Ai dëshiron të ketë shtatë fëmijë.

Në episodin e fundit të “Keeping Up With the Kardashians”, Kim zbuloi se Kanye po i bënte presion që të bënin më shumë fëmijë, për të qenë më të saktë: shtatë.

Kardashian ia konfirmoi këtë Larsa Pippen, e cila iu përgjigj: “Kanye duhet ta quajë albumin e radhës ‘Seven’ (shtatë) dhe mos fiksohet aq shumë te numri i fëmijëve”