Lidhja mes Kim Kardashian dhe Kanye West kohëve të fundit ka pësuar disa kriza. Kjo, përshkak të disa deklaratave shokuese të reperit, çka bëri që Kim ta dërgonte atë të kontrollohej te një mjek, shkruan Mirror. Pas veprimeve të shumta që ata bënë, është aluduar edhe një ndarje e mundshme mes tyre, pasi edhe kështu […]

Më shumë