Në emisioni Tour de Cool ishte i ftuar reperi Bim Bima, i cili ndau me audiencën shumë histori dhe mendime lidhur me zhvillimin e muzikës rep në Kosovë.

Mes tjerash ai tregoi për një natë të kaluar në Kaliforni, vite më parë.

Reperi kishte mbetur i vetëm natën, në një nga lagjet e Kalifornisë, i rrethuar me të panjohur të pastrehë që e kishin bërë  të ndihet i pambrojtur.

Për më shumë mund të ndiqni emisionin në minutën e 26:04.