Reperi i njohur “21 Savage” është arrestuar dhe po përgatitet të depërtohet drejt Britanisë së Madhe. Arrestimi është bërë sepse ai është refugjat.

Depërtimi ka ardhur në fakt pasi është zbuluar ai është një qytetar britanik.

Reperi jeton në SHBA që nga mosha 12-vjeçare dhe ndonëse viza e tij kishte skaduar kur ishte 13 vjeç, ai nuk u largua kurrë nga vendi.