Revista ‘Forbes’ ka vazhduar traditën, duke renditur femrat më të pasura të vitit.

Këtë vit, Rihanna është shpallur femra më e pasur e vitit.

Kujtojmë se Rihanna posedon vila miliardëshe, ndërsa përveç të hyrave nga koncertet dhe muzika që ajo bën, këngëtarja e pop-it ka hapur edhe një biznes  veshje të brendshme.