Mbrëmjen e djeshme në Tel Aviv është mbajtur finalja e festivalit të Eurovision me përfaqësuese të Shqipërisë Jonida Maliqin.

Pas mbledhjes së votova ajo është rënditur e 18-ta ndërsa atë të parin e ka fituar Holanda me këngën ‘Arcade’.

Në një shkrim nga mediat e BBC kanë shpjeguar shkaqet pse ajo nuk mundi të fitonte.

Jonida mbrëmë mbante kodin numër 2 dhe këndoi e 2-ta në radhë dhe sipas tyre ky numër nuk është aspak fatsjellës.

“Anjë finalist i cili ka qenë i dyti në radhë për të performuar nuk ka fituar ndonjëherë Erovision-in”, ka shkruajtur Neil Smith.