Marcus Albers, pesë muaj (majtas dhe djathtas), nga Waukesha, Wisconsin, lindi në tetor 2018 me Imunodeficiencë 47. Është një sëmundje e rrallë gjenetike që ndryshon mënyrën se si qelizat në trup komunikojnë dhe sulmojnë mëlçinë. Mjekët i thanë prindërve të tij, Whitney dhe Anthony, se ai kishte nevojë për një transplantim të mëlçisë, por se ata kishin nevojë vetëm për 25 për qind të mëlçisë së një donatori të gjallë. Javën e kaluar, besohej se një donator u gjet, por nuk ishte përshtateshin sa duhej. Nëse nuk gjendej dhuruesi, Marcus kishte vetëm tre javë për të jetuar. Atij iu vendos një ventilator përpara se të vdiste më 10 prill.