Një ngjyrë që kombinon me gjithçka, elegante dhe që nuk njeh kohë Aktualisht hashtagu #allblackeverything (gjithçka e zezë) në Instagram, është i përdorur mbi 3 milionë herë. Jo vetëm njerëzit e thjeshtë, por edhe për shumë stilistë dhe njerëz të fushës së modës, ka diçka ndryshe tek ngjyra e zezë që i bën të gjithë […]

Më shumë