Stresi ndikon dhe është i pranueshëm tek të gjithë ne. Ju mund të keni vënë re simptoma stresi, kur përpiqeni të disiplinoni fëmijët, kur keni shumë ngarkesë në punë, kur ju duhet të menaxhoni financat e familjes apo kur jeni përballë një marrëdhënieje të vështirë Stresi është kudo dhe ndonëse një sasi e mjaftueshme e […]

Më shumë