Shumë prej nesh po ndjehen të lodhur dhe të stresuar kohët e fundit, por përfshirja e disa super ushqimeve në dietën tuaj të përditshme mund të bëjë ndryshimin. Qetësoni veten me këto ushqime që ndihmojnë në uljen e stresit: Mollët aktivizojnë hormonet e lumturisë Mollët marrin shijen e tyre të lezetshme të ëmbël nga acidi […]

Më shumë