A ju pëlqen kafja e hidhur? A e dini se çfarë do të thotë kjo? Studimi ka treguar se tendenca e zgjedhjes së pijeve të hidhura mund të tregojë për çrregullime të personalitetit siç janë narcizmi, sadizmi dhe apati.

Hulumtimi ka treguar se konsumimi i kafesë pa sheqer është i mirë për shëndetin dhe mirëmbajtjen e linjës, por e keqe për psikikën.

Studimi përfshiu një mijë burra dhe gra me një moshë mesatare 35-vjeç, për të parë se si ata reagojnë ndaj ushqimeve me shije të hidhur, të ëmbël, të thartë dhe të kripura, transmeton KosovaPress.