Lajmet e fundit
Kjo është 11 vjeçarja që i ka kaluar me intelegjencë Ajshtanin dhe Stephen Hawking

Anushka Dixit është vetëm 11 vjeç dhe hyn tek njërëzit me inteligjent në botë. Sipas testit të bërë ajo ka IQ 162 më të lartë se Ajshtani që e kishte 140 dhe vetëm 2 pikë më shumë se të Stephen Haw ...