Agjencia hapësinore amerikane NASA, ka lansuar me sukses sondën “Perservence” e cila do të duhej të udhëtonte drejt Marsit dhe atë në kraterin “Jezero”. Misioni i roverit të gjeneratës së re, është hulumtimi i gjurmëve të jetës dhe karakteristikat gjeologjike e të klimës në Planetin e Kuq, transmeton Telegrafi. “Perservence” është roveri më i sofistikuar […]

Më shumë