Takimi ndërmjet Trepçës dhe Fushë Kosovës, ishte regjistruar nga Federata e Futbollit të Kosovës me rezultat zyrtar 0:3 edhe pse vendësit kishin fituar në fushë.

Takimi ndërmjet Trepçës dhe Fushë Kosovës, ishte regjistruar nga Federata e Futbollit të Kosovës me rezultat zyrtar 0:3 edhe pse vendësit kishin fituar në fushë.

Dyshohet që “hile” është bërë me lojtarin Valmir Azemi, i cili është aktivizuar në lojë edhe pse ka qenë i suspenduar, duke i mundësuar kështu Fushë Kosovës të drejtën e ankesës dhe mundësisë së fitores në tavolinë.

Burime të Insportit nga prokuroria kanë bërë të ditur se tashmë janë ngritur katër kallëzime penale për zyrtarët e përfshirë në këtë ndeshje, pikërisht për kurdisje të rezultatit.