Gjyqtari i mirënjohur kosovar, Genc Nuza është bërë hit në mediet botëror me veprimin e tij në ndeshjen e “Yjeve”.

Ndeshja e “Yjeve” u zhvillua ndërmjet ekipit të Granit Xhakës dhe Milot Rashicës, të cilët në ekipet e tyre kishin yje si Shefki Kuqi, Mërgim Mavraj, Ermir Lenjani dhe Visar Bekaj.