Mbrëmë në “T-Mobile Arena” të Las Vegasit, Saul “Canelo” Alvarez mposhti Daniel Jacobsin për titullin e kampionit të botës në peshat e mesme, përmes një vendimi unanim.

Meksikani dominoi në rundet e parë të meçit, duke bombarduar Jacobsin me grushte mirë të menduara, derisa me lëvizje të shpejta iu shmang goditjeve të kundërshtarit.

Mirëpo, në rundet e tjerë, Jacobsi mori iniciativën, duke treguar fuqi dhe përqëndrim superior ndaj kundërshtarit.